The Magic Of Disney (UK-import) (2CD)

Diverse Disney

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 8-16 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. Circle Of Life
  2. Beauty And The Beast
  3. Whole New World, A
  4. You've Got A Friend In Me
  5. I Won't Say (I'm In Love)
  6. Colors Of The Wind
  7. Someday
  8. Once Upon A Dream
  9. He's A Tramp
  10. Bare Necessities, The
  11. Zip A Dee Doo Dah
  12. Hakuna Matata
  13. Happy Working Song
  14. Heigh Ho
  15. Wonderful Thing About Tiggers, The
  16. When I See An Elephant Fly
  17. Dream Is A Wish Your Heart Makes, A
  18. Chim Chim Cher Ee (1964 recording)
  19. Aristocats, The
  20. I'll Try
  21. Go The Distance
  22. Reflection
  23. Part Of Your World (1989 recording)
Disk 2
  1. He's A Pirate
  2. Life Is A Highway
  3. Under The Sea
  4. That's How You Know
  5. Cruella De Vil
  6. Candle On The Water
  7. Little April Shower
  8. You Can Fly You Can Fly You Can Fly
  9. Just Around The Riverbend
  10. Be Our Guest (Beauty And The Beast)
  11. If I Didn't Have You
  12. Bibbidi Bobbidi Boo
  13. Supercalifragilisticexpialidocious
  14. Unbirthday Song, The
  15. Ev'rybody Wants To Be A Cat
  16. Zero To Hero
  17. One Jump Ahead
  18. I Wan'na Be Like You
  19. Can You Feel The Love Tonight
  20. Kiss The Girl
  21. Some Day My Prince Will Come
  22. Best Of Friends
  23. When She Loved Me
  24. When You Wish Upon A Star


Utgitt 2009 Format 2CD
Sjanger Barneplater Antall disker 1
Antall spor 47 Artist Diverse Disney
Label Disney Bestillingsnummer VTDCD969