The Man Across The Fountain (CD)

Tellusalie

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Debutalbumet Tangerine Dreams ble Spellemann-nominert i 2004, og andreplata Is The Outside Still There? var åpenbart en av de aller sterkeste norske utgivelsene i 2006, bl.a. belønnet med en topp 10-plassering i Dagbladets årets beste-kåring. Det er ikke så rart at The Man Across The Fountain er etterlengtet.

Tellusalie sitt tredje album er produsert av Knut Schreiner og innspilt i det Arve Tellefsen kaller "rommet med den beste akustikken i Skandinavia", Bibliotekets Aula i Fredrikstad. Og som Tommy Tokyo And Starving For My Gravy (hvis frontmann, Tommy Ottosen, er bror av Tellusalie-frontmann Ole Jørgen Ottosen) gjorde med Smear Your Smiles Back On, løfter også disse østfoldingene seg: The Man Across The Fountain er deres beste album til nå, hele 18 sterke rockelåter med en hang til melankoli. De har plenty med soul i seg, for ikke å glemme noen små doser country. Vi hører litt Band Of Horses, litt Spoon og sabla mye Ole Jørgen Ottosen.

Foruten nevnte frontfigur består Tellusalie av Anders Lie (gitar, tangenter m.m.), Freddy Antonsen (bass, Fenders Rhodes), Alf Viktor Salvesen (gitar, perk m.m.) og Johan Edvardsson (trommer, perk). Albumcoveret er illustrert av Jason.

Sporliste

 1. Living In A Dream
 2. Song One
 3. Mistress M
 4. Pipelines
 5. Good Man
 6. Bloody Like Christmas Eve
 7. Inside You
 8. The Man Across The Fountain
 9. If I´m Hazy
 10. Nothing Gets In
 11. Rose Galore
 12. Steven
 13. Brown Frown Blues
 14. Louisa
 15. Hot But Blue
 16. Bald Gravedigger
 17. Easy Now
 18. Love Is The Word

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Tellusalie
Label Nightliner Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 2725154

Anmeldelser