The Man I Love / If You Go (CD)

Peggy Lee

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Man I Love
  2. Please Be Kind
  3. Happiness Is A Thing Called Joe
  4. Just One Way To Say I Love You
  5. That's All
  6. Something Wonderful
  7. He's My Guy
  8. Then I'll Be Tired Of You
  9. My Heart Stood Still
  10. If I Should Lose You
  11. There Is No Greater Love
  12. Folks Who Live On The Hill
  13. As Time Goes By
  14. If You Go
  15. Oh Love Hast Thou Forsaken Me
  16. Say It Isn't So
  17. I Wish I Didn't Love You So
  18. Maybe It's Because (I Love You Too Much)
  19. I'm Gonna Laugh You Out Of My Life
  20. I Get Along Without You Very Well
  21. I Love Your Gypsy Heart
  22. When I Was A Child
  23. Here's That Rainy Day
  24. Smile



Utgitt 1957 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Peggy Lee
Label Blue Note Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 72438553892