The Man Who Ate The Man (CD)


109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Let's Start Something New
  2. Kel's Vintage Thought
  3. Sad Ha Ha (Circled My Demise)
  4. And May Your Last Words Be A Chance To Make Things Better
  5. Only Witching You'll Be Doing
  6. Rae And Suzette
  7. Benny's Insobriety
  8. Kodiak
  9. In The Hours After
  10. Motion G
  11. Without Word
  12. I've Been Looking Around Me
  13. Let's Start Something Smooth



Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Magnetophone
Label 4AD Leverandør Playground
Bestillingsnummer CAD2507CD