The Man Who Invented Soul (4CD)

Sam Cooke

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. You Send Me
  2. Summertime, Pt. 1
  3. For Sentimental Reasons
  4. Desire Me
  5. Lonely Island
  6. You Were Made For Me
  7. Win Your Love (For Me)
  8. Love You Most Of All
  9. Everybody Loves To Cha Cha Cha
  10. No One Can Take Your Place
  11. Only Sixteen
  12. With You
  13. Crazy She Calls Me
  14. I Got The Right To Sing The Blues
  15. Comes Love
  16. Ain´t Nobody´s Business
  17. Little Things You Do
  18. There! I´ve Said It Again
  19. When I Fall in Love
  20. Let´s Go Steady Again
  21. Wonderful World, (What A)
Disk 2
  1. Chain Gang
  2. I Belong To Your Heart
  3. Teenage Sonata
  4. Love Me
  5. Sad Mood (previously unreleased version)
  6. If I Had You (I'd Be Happy)
  7. You Belong To Me
  8. Sad Mood
  9. Tenderness
  10. That's It-I Quit-I'm Movin' On
  11. Hold On
  12. Cupid
  13. Tenderness (previously unreleased version)
  14. Don't Get Around Much Anymore
  15. Nobody Knows You When You're Down And Out
  16. Baby Won't You Please Come Home
  17. Trouble In Mind
  18. Out In The Cold Again
  19. Exactly Like You
  20. Since I Met You Baby
  21. I'm Just A Lucky So And So
  22. But Not For Me
  23. You're Always On My Mind
  24. Feel It, (Don't Fight It)
  25. It's All Right
  26. Twistin' The Night Away
  27. One More Time
  28. Don't Cry On My Shoulder
Disk 3
  1. Somebody's Gonna Miss Me
  2. Somebody Have Mercy
  3. Sugar Dumpling (original version)
  4. Nothin' Can Change This Love (previously unreleased version)
  5. Talkin' Trash
  6. Movin' And Groovin'
  7. Soothe Me
  8. Having A Party
  9. Bring It On Home To Me
  10. Whole Lotta Woman, A
  11. I'm Gonna Forget About You
  12. Nothing Can Change This Love
  13. Baby, Baby, Baby
  14. Send Me Some Lovin'
  15. All The Way
  16. Smoke Rings
  17. I Wish You Love
  18. Driftin' Blues
  19. Little Girl
  20. Cry Me A River
  21. These Foolish Things
  22. Frankie And Johnny
  23. I Ain't Gonna Cheat On You No More
  24. Another Saturday Night (previously unreleased, alternate take)
  25. Love Will Find A Way
  26. Cool Train (stereo, previously unreleased)
Disk 4
  1. Nobody Knows The Trouble I've Seen
  2. Lost And Lookin'
  3. Mean Old World
  4. Please Don't Drive Me Away
  5. I Lost Everything
  6. Get Yourself Another Fool
  7. Little Red Rooster
  8. Laughin' And Clownin'
  9. Trouble Blues
  10. You Gotta Move
  11. Fool's Paradise
  12. Shake, Rattle & Roll
  13. MEDLEY: Intro/Feel It, (Don't Fight It)
  14. Chain Gang
  15. Cupid
  16. MEDLEY: It's All Right/For Sentimental Reasons
  17. Twistin' The Night Away
  18. Bring It On Home To Me
  19. Somebody Have Mercy
  20. Nothing Can Change This Love
  21. Having A Party


Utgitt 2000 Format 4CD
Sjanger Soul Antall spor 96
Artist Sam Cooke Label RCA
Leverandør Import Bestillingsnummer SNUK7921492.2