The Man Who Would Not Die (CD)

Blaze Bayley

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Man Who Would Not Die
  2. Blackmailer
  3. Smile Back At Death
  4. While You Were Gone
  5. Samurai
  6. Crack In The System
  7. Robot
  8. At The End Of The Day
  9. Waiting For My Life To Begin
  10. Voices From The Past
  11. Truth Is One
  12. Serpent Hearted Man



Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Hardrock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Blaze Bayley
Label Blaze Bayley Recordings Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BBR001CD