The Manhattans / After Midnight (2CD)

The Manhattans

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Searching For Love
  2. We´ll Have Forever To Love
  3. Reasons
  4. How Can Anything So Good Be So Bad For You?
  5. Hurt
  6. Wonderful World Of Love
  7. If You´re Ever Gonna Love Me
  8. La La La Wish Upon A Star
  9. Kiss And Say Goodbye
  10. Take It Or Leave It
  11. Interview Special With The Manhattans
  12. Searching For Love (Alternate Version)
Disk 2
  1. Shining Star
  2. It´s Not The Same
  3. Girl Of My Dream
  4. Cloudy, with A Chance Of Tears
  5. Closer You Are, The
  6. If My Heart Could Speak/One Life To Live
  7. Just As Long As I Have You
  8. It Couldn´t Hurt
  9. Tired Of The Single Life
  10. I´ll Never Run Away From Love Again


Utgitt 1976 Format 2CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 22 Artist The Manhattans
Label Superbird Leverandør Import
Bestillingsnummer SUBI12.2