The Mantle (Remastered) (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. A Celebration For The Death Of Man...
  2. In The Shadow Of Our Pale Companion
  3. Odal
  4. I Am The Wooden Doors
  5. The Lodge
  6. You Were But A Ghost In My Arms
  7. The Hawthorne Passage
  8. ...And The Great Cold Death Of The Earth
  9. A Desolation Song


Utgitt 2002 Reutgitt 2016
Format CD Sjanger Metal
Antall disker 1 Antall spor 9
Artist Agalloch Label The End Records
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 0654436051923