The Master: 1961-1984 (4CD)

Marvin Gaye

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Stubborn Kind Of Fellow
  2. Pride And Joy
  3. Hitch Hike
  4. Wherever I Lay My Hat (That´s My Home)
  5. What Do You Want With Him (previously unreleased)
  6. Once Upon A Time - Mary Wells
  7. What´s The Matter With You Baby - Mary Wells
  8. Can I Get A Witness
  9. Couldn´t Ask For More (previously unreleased)
  10. You´re Wonderful (previously unreleased)
  11. I Wonder
  12. You´re A Wonderful One
  13. It´s Got To Be Love (previously unreleased)
  14. Try It Baby
  15. Leavin (previously unreleased)
  16. My Love For You (previously unreleased)
  17. How Sweet It Is (To Be Loved By You)
  18. Baby Don´t You Do It
  19. Just Like A Man (alternate mix, previously unreleased)
  20. Pretty Little Baby
  21. Talk About A Good Feeling (previously unreleased)
  22. I´ll Be Doggone
  23. Little Darling (I Need You)
  24. One More Heartache
  25. Ain´t That Peculiar
  26. You´re The One For Me
  27. Take This Heart Of Mine
  28. Your Unchanging Love
Disk 2
  1. It Takes Two - (with Kim Weston)
  2. I Couldn´t Help Falling For You - (with... Kim Weston, previously unreleased)
  3. Lonely Lover - (previously unreleased,... alternate mix)
  4. Without Your Sweet Lovin´ - (previously... unreleased)
  5. Ain´t No Mountain High Enough - (with... Tammi Terrell)
  6. If I Could Build My Whole World Around You - (with Tammi Terrell)
  7. Your Precious Love - (with Tammi Terrell)
  8. If This World Were Mine - (with Tammi... Terrell)
  9. Without You (My World Is Lonely) -... (previously unreleased)
  10. Together We Stand (Divided We Fall) -... (previously unreleased)
  11. You
  12. Chained
  13. I Heard It Through The Grapevine
  14. You´re What´s Happening (In The World Today)
  15. This Love Starved Heart Of Mine (It´s... Killing Me)
  16. Ain´t Nothing Like The Real Thing - (with. Tammi Terrell)
  17. Keep On Lovin´ Me Honey - (with Tammi... Terrell)
  18. You´re All I Need To Get By - (with Tammi. Terrell)
  19. Too Busy Thinking About My Baby
  20. More Than A Heart Can Stand
  21. How Can I Forget
  22. That´s The Way Love Is
  23. Yesterday
  24. End Of Our Road, The
  25. Good Lovin´ Ain´t Easy To Come By - (with. Tammi Terrell)
  26. What You Gave Me - (with Tammi Terrell)
Disk 3
  1. What´s Goin On
  2. Save The Children
  3. Mercy Mercy Me (The Ecology)
  4. Inner City Blues (Make Me Wanna Holler)
  5. I´m Going Home - (previously unreleased,.. alternate mix)
  6. Piece Of Clay - (previously unreleased)
  7. You´re The Man (Pts. I & II)
  8. Checking Out (Double Clutch) - (previously unreleased)
  9. Trouble Man
  10. Let´s Get It On
  11. Come Get To This
  12. Just To Keep You Satisfied
  13. Pledging My Love - (with Diana Ross)
  14. My Mistake (Was To Love You) - (with Diana Ross)
  15. Distant Lover - (live)
  16. I Want You
  17. After The Dance
Disk 4
  1. Got To Give It Up-Pt. I
  2. Here, My Dear
  3. When Did You Stop Loving Me, When Did I... Stop Loving You
  4. Anna´s Song
  5. A Funky Space Reincarnation
  6. When Did You Stop Loving Me, When Did I Stop Loving You
  7. She Needs Me
  8. Why Did I Choose You
  9. Life Is For Learning
  10. Funk Me
  11. Love Me Now Or Love Me Later
  12. Ego Tripping Out
  13. The Star Spangled Banner
  14. I Heard It Through The Grapevine
  15. Rockin´ After Midnight
  16. Sexual Healing
  17. The Lord´s Prayer


Utgitt 1995 Format 4CD
Sjanger Soul Antall spor 88
Artist Marvin Gaye Label Motown
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 5302740