The MCA Years - A Retrospective (CD)

Nanci Griffith

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Trouble In The Fields
  2. From A Distance
  3. I Don´t Wanna Talk About Love
  4. Deadwood, South Dakota
  5. Love At The Five And Dime
  6. Listen To The Radio
  7. Gulf Coast Highway
  8. I Wish It Would Rain
  9. Ford Econoline
  10. So Long Ago
  11. If Wishes Were Changes
  12. The Wing And The Wheel
  13. Late Night Grande Hotel
  14. It´s Just Another Morning Here
  15. Drive-In Movies And Dashboard Lights
  16. There´s A Light Beyond These Woods (Mary Margaret)
  17. Outbound Plane
  18. It´s A Hard Life Wherever You Go


Utgitt 1993 Format CD
Sjanger Country Antall spor 18
Artist Nanci Griffith Label MCA
Leverandør Import Bestillingsnummer MCA10914.2