The MCA Years (CD)

Bobby Womack

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Wish He Didn't Trust Me So Much
  2. Make Love To You (I Wanna)
  3. That's Where It's At
  4. Truth Song (with Wilton Felder)
  5. Let Me Kiss You Where It Hurts (7 single version)|
  6. Woman Likes To Hear That
  7. So Many Rivers
  8. World Where No One Cries
  9. Living In A Box
  10. I Ain't Go To Love Nobody Else
  11. When The Weekend Comes
  12. Only Survivor
  13. Inherit The Wind (with Wilton Felder)
  14. I'll Still Be Lookin' Up To You (No Matter How High I Get) (with Wilton Felder/Alltrina Grayson)


Utgitt 1996 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 14
Artist Bobby Womack Label MCA
Leverandør Import Bestillingsnummer MCA11419.2