The Memphis/El Paso Sessions 1970-1973 (CD)

Lou Pride

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. You're Love Is Fading
  2. Lonely Room
  3. Look Out Love
  4. I'm Com'un Home In The Morn'un
  5. We're Only Fooling Oursleves
  6. Phoney People
  7. It's A Man's Man's Man's World
  8. Work For Love
  9. I'm Not Through Loving You
  10. Your Love Is Fading
  11. Message To The People
  12. Tomorrow Is Promised To No One
  13. There's Got To Be Someone For Me


Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Lou Pride
Label Severn Leverandør Import
Bestillingsnummer SVRN22.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende