The Midnight Call (CD)

Don Rigsby

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Those Gambler's Blues
  2. Midnight Call
  3. Carved Our Names In Stone
  4. Blood On My Hands
  5. Dying To Hold Her Again
  6. Muddy Water
  7. What Lays Down The Road
  8. Green Briar River
  9. Green Ivy Vine
  10. Look Out Below
  11. Come In Out Of The Rain
  12. Little White Cross Out On Highway 13
  13. I've Already Turned That Page
  14. Untitled (hidden track)


Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Don Rigsby
Label Sugar Hill Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SHCD3958