The Mills Brothers: The Anthology (1931-1968) (CD)

The Mills Brothers

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Tiger Rag
  2. Nobody's Sweetheart (aka Nobody's Sweetheart Now)
  3. Rockin' Chair
  4. Dedicated To You (with Ella Fitzgerald)
  5. Flat Foot Floogie (with Louis Armstrong)
  6. You Tell Me Your Dream I'll Tell You Mine
  7. Cherry (with Louis Armstrong)
  8. Wish Me Luck Amigo (I Yi Yi Yi)
  9. Lazy River
  10. I'll Be Around
  11. Paper Doll
  12. Till Then
  13. You Always Hurt The One You Love
  14. I Wish
  15. Don't Be A Baby Baby
  16. I Don't Know Enough About You
  17. I Guess I'll Get The Papers And Go Home
  18. Too Many Irons In The Fire
  19. Across The Alley From The Alamo
  20. You Never Miss The Water Til The Well Runs Dry
  21. Gloria
  22. Is It True What They Say About Dixie (with Al Jolson)
  23. I Love You So Much It Hurts
  24. I've Got My Love To Keep Me Warm
Disk 2
  1. Someday (You'll Want Me To Want You)
  2. If I Had My Way
  3. When You Were Sweet Sixteen
  4. Daddy's Little Girl
  5. Nevertheless
  6. Please Don't Talk About Me When I'm Gone (with Tommy Dorsey)
  7. Be My Life's Companion (with Sy Oliver & His Orchestra)
  8. Glow Worm (with Hal McIntyre & His Orchestra)
  9. Shoulder To Weep On (with Sy Oliver & His Orchestra)
  10. Say Si Si
  11. Pretty Butterfly
  12. Jones Boy (with Sy Oliver & His Orchestra)
  13. She Was Five And He Was Ten (with Sy Oliver & His Orchestra)
  14. You're Nobody Till Somebody Loves You (with Sy Oliver & His Orchestra)
  15. Opus One (with Sy Oliver & His Orchestra)
  16. Smack Dab In The Middle (with Sy Oliver & His Orchestra)
  17. Standing On The Corner (with Sonny Burke & His Orchestra)
  18. Queen Of The Senior Prom (with Sy Oliver & His Orchestra)
  19. When I Lost You
  20. Yellow Bird (with Milton DeLugg & His Orchestra)
  21. April In Paris (with Count Basie & His Orchestra)
  22. Blue And Sentimental (with Count Basie & His Orchestra)
  23. My Shy Violet
  24. Cab Driver


Utgitt 1995 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 48 Artist The Mills Brothers
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer MCA11279.2