The Mixtape About Nothing (CD)


Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


  1. The Opening Title Sequence
  2. The Roots Song Wale Is On - feat. Chrisette Michele
  3. The Feature Heavy Song - feat. Bun B, Pusha T and Tre from UCB
  4. The Freestyle (Roc Boys)
  5. The Perfect Plan
  6. The Kramer
  7. The Crazy
  8. The Vacation From Ourselves
  9. The Remake of A Remake (All I Need) - feat. Tawiah
  10. The Grown Up
  11. The Manipulation
  12. The Artistic Integrity
  13. The Star
  14. The Skit (Untz Untz)
  15. The Cliche Lil Wayne Feature (It’s The Remix baby!)
  16. The Bmore Club Slam
  17. The Chicago Falcon Remix - feat. The Budos Band
  18. The Hype
  19. The End Credits


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 19 Artist Wale
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer WALE-MIX