The MOFO Project/Object - The Making Of Freak Out! (2CD)

Frank Zappa

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


Disk 1
  1. Hungry Freaks, Daddy
  2. I Ain´t Got No Heart
  3. Who Are The Brain Police?
  4. Go Cry On Somebody Else´s Shoulder
  5. Motherly Love
  6. How Could I Be Such A Fool?
  7. Wowie Zowie
  8. You Didn´t Try To Call Me
  9. Anyway The Wind Blows
  10. I´m Not Satisfied
  11. You´re Probably Wondering Why I´m Here
  12. Trouble Every Day
  13. Help, I´m A Rock
  14. It Can´t Happen Here
  15. Return Of The Son Of Monster Magnet
Disk 2
  1. Trouble Every Day (Basic Tracks)
  2. Who Are The Brain Police?
  3. I Ain´t Got No Heart (Basic Tracks)
  4. You Didn´t Try to Call Me (Basic Tracks)
  5. How Could I Be Such A Fool?
  6. Anyway The Wind Blows (1987 FZ Remix)
  7. Go Cry on Somebody Else´s Shoulder (Vocal Overdub Take 2)
  8. Motherly Love (Vocal Overdub Master Takes
  9. Tom Wilson
  10. My Pet Theory
  11. Hungry Freaks, Daddy (Basic Tracks)
  12. Help, I´m a Rock (1970 FZ Remix)
  13. It Can´t Happen Here (1970 FZ Remix)
  14. Freak Out Drum Track with Timp. & Lion
  15. Watts Riot Demo/Fillmore Sequence
  16. Freak Out Zilofone
  17. Low Budget Rock & Roll Band


Utgitt 2006 Reutgitt 2017
Format 2CD Sjanger Rock
Antall disker 2 Antall spor 32
Artist Frank Zappa Label Zappa Records
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 082430200052