The Monkees Present (CD)

The Monkees

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Little Girl
  2. Good Clean Fun
  3. If I knew
  4. Bye Bye Baby Bye Bye
  5. Never Tell A Woman Yes
  6. Looking For The Good Times
  7. Ladies Aid Society
  8. Listen To The Band
  9. French Song
  10. Mommy And Daddy
  11. Oklahoma Backroom Dancer
  12. Pillow Time
  13. Calico Girlfriend Samba
  14. The Good Earth
  15. Listen To The Band
  16. Mommy And Daddy Listen To The Band
  17. The monkees Present Radio Promo


Format CD Sjanger Rock
Antall disker 1 Antall spor 17
Artist The Monkees Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer RHI71796