The Motown Box (4CD)

Diverse Motown

499,00 49900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Shop Around - The Miracles (hit version stereo mix)
  2. Please Mr. Postman - The Marvelettes (extended stereo mix)
  3. Do You Love Me - The Contours (hit version stereo mix)
  4. Two Lovers - Mary Wells
  5. You´ve Really Got A Hold On Me - The Miracles (extended stereo mix)
  6. Hitch Hike - Marvin Gaye
  7. Fingertips Pt. 2 - Stevie Wonder
  8. (Love Is Like A) Heat Wave - Martha Reeves & The Vandellas (extended stereo mix, single version)
  9. Quicksand - Martha Reeves & The Vandellas (extended stereo mix)
  10. Mickey´s Monkey - The Miracles (extended stereo mix)
  11. Can I Get A Witness - Marvin Gaye
  12. Too Many Fish In The Sea - The Marvelettes
  13. Baby I Need Your Loving - The Four Tops (extended stereo mix)
  14. Way You Do The Things You Do, The - The Temptations
  15. When The Lovelight Starts Shining Through His Eyes - The Supremes
  16. Where Did Our Love Go - The Supremes (extended stereo mix)
  17. Don´t Look Back - The Temptations
  18. Heaven Must Have Sent You - The Elgins
  19. You´re A Wonderful One - Marvin Gaye
  20. Come See About Me - The Supremes (extended stereo mix)
Disk 2
  1. Dancing In The Street - Martha Reeves & The Vandellas
  2. Get Ready - The Temptations
  3. Take Me In Your Arms (Rock Me A Little While) - Kim Weston
  4. Back In My Arms Again - The Supremes (extended stereo mix)
  5. Going To A Go-Go - The Miracles (extended stereo mix)
  6. Tracks Of My Tears, The - The Miracles (extended stereo mix)
  7. Shotgun - Jr. Walker & The All Stars (extended stereo mix)
  8. It´s The Same Old Song - Four Tops (alternate stereo mix)
  9. This Old Heart Of Mine (Is Weak For You) - The Isley Brothers (alternate stereo mix)
  10. What Becomes Of The Brokenhearted - Jimmy Ruffin (extended stereo mix, alternate spoken word beginni
  11. I´ll Always Love You - The Spinners
  12. I´ll Be Doggone - Marvin Gaye
  13. Uptight (Everything´s Alright) - Stevie Wonder
  14. Ain´t Too Proud To Beg - The Temptations (extended stereo strings mix)
  15. I Can´t Help Myself (Sugar Pie, Honey Bunch) - The Four Tops (extended alternate background vocals s
  16. Something About You - The Four Tops
  17. Stop! In The Name Of Love - The Supremes (extended stereo mix)
  18. My Guy - Mary Wells
  19. My Girl - The Temptations (extended stereo mix)
  20. My Girl Has Gone - The Miracles (extended stereo mix)
Disk 3
  1. Nowhere To Run - Martha Reeves & The Vandellas
  2. Since I Lost My Baby - The Temptations (first-time stereo mix)
  3. You´re My Everything - The Temptations
  4. (Come ´Round Here) I´m The One You Need - The Miracles
  5. My World Is Empty Without You - The Supremes (extended stereo mix)
  6. I Hear A Symphony - The Supremes (alternate stereo mix)
  7. Reach Out, I´ll Be There - The Four Tops (extended stereo mix)
  8. Standing In The Shadows Of Love - The Four Tops
  9. Place In The Sun, A - Stevie Wonder
  10. Shake Me, Wake Me (When It´s Over) - The Four Tops
  11. Love Is Like An Itching In My Heart - The Supremes (extended stereo mix)
  12. If I Could Build My Whole World Around You - Marvin Gaye/Tammi Terrell
  13. Jimmy Mack - Martha Reeves & The Vandellas (extended stereo mix, single version)
  14. Bernadette - The Four Tops
  15. I Was Made To Love Her - Stevie Wonder
  16. Don´t Mess With Bill - The Marvelettes
  17. Ain´t No Mountain High Enough - Marvin Gaye/Tammi Terrell (extended stereo mix)
  18. I Heard It Through The Grapevine - Gladys Knight & The Pips
  19. I Heard It Through The Grapevine - Marvin Gaye (extended soundtrack version)
  20. Reflections - Diana Ross & The Supremes (extended stereo mix)
Disk 4
  1. I´ve Been Good To You - The Miracles (extended stereo mix)
  2. Purple Raindrops - Stevie Wonder (first-time stereo mix)
  3. Pretty Little Baby - Marvin Gaye (first-time stereo mix)
  4. Let Me Go The Right Way - The Supremes
  5. You´ll Lose A Precious Love - The Temptations (extended stereo mix)
  6. Love´s Gone Bad Love - Chris Clark (extended stereo mix)
  7. Third Finger, Left Hand - Martha Reeves & The Vandellas (first-time stereo mix)
  8. Steppin´ Closer To Your Heart - Gladys Knight & The Pips (first-time stereo mix)
  9. Since You´ve Been Gone - Four Tops
  10. (Like A) Nightmare - The Andantes (first-time stereo mix)
  11. Just Look What You´ve Done - Brenda Holloway (extended stereo mix)
  12. Forever - The Marvelettes (first-time stereo mix)


Utgitt 2005 Format 4CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 72 Artist Diverse Motown
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer MOTB000499902.2