The Motown Record (CD)

Human Nature

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Reach Out I´ll Be There
  2. Get Ready
  3. Ooo Baby Baby
  4. Baby I Need Your Loving
  5. Ain´t No Mountain High Enough
  6. Dancing In The Street
  7. My Girl
  8. Stop! In The Name Of Love
  9. Uptight (Everything´s Alright)
  10. Just My Imagination (Running Away With Me)
  11. Ain´t Too Proud To Beg
  12. I´ll Be There


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Human Nature
Label Hip-O Leverandør Import
Bestillingsnummer HIPPB001625002.2