The Move (Remastered) (CD)

The Move

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Yellow Rainbow
  2. Kilroy Was Here
  3. (Here We Go Round) the Lemon Tree
  4. Weekend
  5. Walk Upon the Water
  6. Flowers in the Rain
  7. Hey Grandma
  8. Useless Information
  9. Zing Went the Strings of My Heart
  10. The Girl Outside
  11. Fire Brigade
  12. Mist on a Monday Morning
  13. Cherry Blossom Clinic
  14. Night of Fear
  15. Disturbance
  16. I Can Hear the Grass Grow
  17. Wave the Flag and Stop the Train
  18. Vote for Me


Utgitt 1968 Reutgitt 2016
Format CD Sjanger Rock
Antall disker 1 Artist The Move
Label Esoteric Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer ECLEC2537