The Movie Album (CD)

Barbra Streisand

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Smile - (From Modern Times)
  2. Moon River - (From Breakfast at Tiffany´s)
  3. I´m in the Mood for Love - (From Every Night at Eight)
  4. Wild Is the Wind - (From Wild Is the Wind)
  5. Emily - (From the Americanization of Emily)
  6. More in Love With You - (From the 4 Horsemen of the Apocalypse)
  7. How Do You Keep the Music Playing? - (From Best Friends)
  8. But Beautiful - (From Road to Rio)
  9. Calling You - (From Bagdad Café)
  10. The Second Time Around - (From High Time)
  11. Goodbye for Now - (From Reds)
  12. You´re Gonna Hear from Me - (From Inside Daisy Clover)



Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Barbra Streisand
Label Columbia Leverandør Import
Bestillingsnummer SNY89018.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende