The Music Of Star Wars - 30th Anniversary Collector's Edition (USA-import) (8CD)

Alfred Newman

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. 20th Century Fox Fanfare
  2. Main Title/Rebel Blockade Runner
  3. Imperial Attack
  4. Dune Sea Of Tatooine/Jawa Sandcrawler
  5. Moisture Farm
  6. Hologram/Binary Sunset
  7. Landspeeder Search/Attack Of The Sand People
  8. Tales Of A Jedi Knight/Learn About The Force
  9. Burning Homestead
  10. Mos Eisley Spaceport
  11. Cantina Band
  12. Cantina Band #2
  13. Binary Sunset (alt. version)
Disk 2
  1. Princess Leia's Theme
  2. Millennium Falcon/Imperial Cruiser Pursuit
  3. Destruction Of Alderaan
  4. Death Star/The Stormtroopers
  5. Wookiee Prisoner/Detention Block Ambush
  6. Shootout In The Cell Bay/Dianoga
  7. Trash Compactor
  8. Tractor Beam/Chasm Crossfire
  9. Ben Kenobi's Death/Tie Fighter Attack
  10. Battle Of Yavin
  11. Throne Room/End Title
Disk 3
  1. 20th Century Fox Fanfare
  2. Main Title/The Ice Planet Hoth
  3. Wampa's Lair/Vision Of Obi Wan/Snowspeeders Take Flight
  4. Imperial Probe/Aboard The Executor
  5. Battle Of Hoth Medley (Ion cannon/Imperial walkers/Beneath the AT-AT/Escape in the Millennium Falcon)
  6. Asteroid Field
  7. Arrival On Dagobah
  8. Luke's Nocturnal Visitor
  9. Han Solo And The Princess
  10. Jedi Master Revealed/Mynock Cave
  11. Training Of A Jedi Knight/The Magic Tree
Disk 4
  1. Imperial March
  2. Yoda's Theme
  3. Attacking A Star Destroyer
  4. Yoda And The Force
  5. Imperial Starfleet Deployed/City In The Clouds
  6. Lando's Palace
  7. Betrayal At Bespin
  8. Deal With Dark Lord
  9. Carbon Freezer/Darth Vader's Trap/Departure Of Boba Fett
  10. Clash Of Lightsabers
  11. Rescue From Cloud City/Hyperspace
  12. Rebel Fleet/End Title
Disk 5
  1. 20 Century Fox Fanfare
  2. Main Titles/Approaching The Death Star/Tatooine Rendezvous
  3. Droids Are Captured
  4. Bounty For A Wookiee
  5. Han Solo Returns
  6. Luke Confronts Jabba/Den Of The Rancor/Sarlacc Sentence
  7. Pit Of Carkoon/Sail Barge Assault
  8. Emperor Arrives/The Death Of Yoda/Obi Wan's Revelation
  9. Alliance Assembly
  10. Shuttle Tydirium Approaches Endor
  11. Speeder Bike Chase/Land Of The Ewoks
  12. Levitation/Threepio's Bedtime Story
  13. Jabba's Baroque Recital
  14. Jedi Rocks
  15. Sail Barge Assault (alt. version)
Disk 6
  1. Parade Of The Ewoks
  2. Luke And Leia
  3. Brother And Sister/Father And Son/Fleet Enters Hyperspace/He
  4. Emperor's Throne Room
  5. Battle Of Endor Medley I (Into the trap/Forest ambush/Scout walker scramble/Prime weapon fires)
  6. Lightsaber/Ewok Battle
  7. Battle Of Endor Medley II (Leia is wounded/The duel begins/Overtaking the bunker/The dark side beckons/The Emperor's death)
  8. Battle Of Endor Medley III (Superstructure chase/Darth Vader's death/The main reactor)
  9. Leia's News/Light Of The Force
  10. Victory Celebration/End Title
  11. Ewok Feast/Part Of The Tribe
  12. Forest Battle (concert suite)
Disk 7
  1. Main Title/The Arrival At Naboo - London Symphony Orchestra
  2. Flag Parade - London Symphony Orchestra
  3. Qui Gon's Noble End - London Symphony Orchestra
  4. Jango's Escape - London Symphony Orchestra
  5. Yoda And The Younglings - London Symphony Orchestra
  6. General Grievous - London Symphony Orchestra
  7. Anakin's Dark Deeds - London Symphony Orchestra
  8. Imperial Attack - London Symphony Orchestra
  9. Ben Kenobi's Death/Tie Fighter Attack - London Symphony Orchestra
  10. Yoda And The Force - London Symphony Orchestra
  11. Clash Of Lightsabers - London Symphony Orchestra
  12. Sail Barge Assault - London Symphony Orchestra
  13. New Hope (end title) - London Symphony Orchestra
Disk 8
  1. Original Insert Artwork (CD-ROM)


Utgitt 2007 Format 8CD
Sjanger Klassisk, Filmmusikk Antall disker 7
Antall spor 88 Artist Alfred Newman, Filmmusikk, JERRY HEY, John Williams (Filmmusikk), London Symphony Orchestra, NICK REDMAN
Label Sony Classical Bestillingsnummer SCLL714114.2
Serie Star Wars