The Mysterious Rhinestone Cowboy/Once Upon A Rhyme (CD)

David Allan Coe

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Sad Country Song
  2. Crazy Mary
  3. River
  4. 33rd Of August
  5. Bossier City
  6. Atlanta Song
  7. Old Men Tell Me
  8. Desperados Waiting For The Train
  9. I Still Sing The Old Songs
  10. Old Grey Goose Is Dead
  11. Would You Lay With Me (In A Field Of Stone)
  12. Jody Like A Melody
  13. Loneliness In Ruby's Eyes
  14. Would You Be My Lady
  15. Sweet Vibrations
  16. Another Pretty Country Song
  17. Piece Of Wood And Steel
  18. Fraulein
  19. Shine It On
  20. You Never Even Called Me By My Name


Utgitt 1974 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 20 Artist David Allan Coe
Label Bear Family Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BCD15706