The Nashville Years (2CD)

Susan McCann

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Someone Is Looking For Someone Like You
  2. Slipping Around Again
  3. All Day Sucker
  4. He´s Everything I Wanted You To Be
  5. Someone Just Like You
  6. Just Like You (I´m Looking For The Light)
  7. Little Girl Gone
  8. The Dream
  9. Life Turned Him That Way
  10. She´s Out There Dancing Alone
  11. Love Is Supposed To Be
  12. Blue Kentucky Girl
  13. Blue Jean Country Queen
  14. The Last One To Touch Me
  15. Even Cowgirls Get The Blues
  16. Late Late Show
  17. Heaven Help The Working Girl
  18. Your Driving Me Out Of My Mind
  19. I Don´t Blame My Papa
  20. They´ll Never Ever Take His Love From Me
  21. Hands
  22. Conscience Keep An Eye On Me Tonight
  23. It´s No Wonder I Feel Blue
  24. I Want Your Loving Arms Around Me
Disk 2
  1. Dirty Cheezy Jeans
  2. When The Rain Disappears
  3. I Feel Sorry For Anyone Who Isn´t Me Tonight
  4. Blue Ribbon Beer Drinking Song
  5. Nothing Like A Rainy Night
  6. The Hard Loved Lady & The Guitar Player
  7. Down To My Last Broken Heart
  8. Marty Gray
  9. Chuck The Chuck Wagon
  10. They Won´t Let You Rock ´N´ Roll No More At The Palomino
  11. Rainy Days & Stormy Nights
  12. Wishful Drinking
  13. When The New Wears Off Our Love
  14. Thank God I´m A Country Girl
  15. No One Will Ever Know
  16. Radio Heart
  17. Close All The Honky Tonks
  18. Funny Face
  19. I Couldn´t Care Less
  20. Out Of Reach Of My Two Open Arms
  21. Iney-Iney-It-Zi-Iney
  22. It Only Hurts For A Little While
  23. Sunday Morning Christian
  24. There´s A Built-In Trouble Maker In Every Man


Utgitt 2009 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 48 Artist Susan McCann
Label Import Leverandør Gardners
Bestillingsnummer HHCD19