The One Giveth, The Count Taketh Away (CD)

Bootsy Collins

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Shine-O-Myte (Rag Popping)
  2. Landshark (Just When You Thought It Was Safe)
  3. Countracula (This One's For You)
  4. #1 Funkateer
  5. Excon (Of Love)
  6. So Nice You Name Him Twice
  7. What's W-R-O-N-G Radio
  8. Music To Smile By
  9. Play On Playboy
  10. Take A Lickin' And Keep On Kickin'
  11. Funky Funktioneer, The


Utgitt 1982 Format CD
Sjanger R&B Antall spor 11
Artist Bootsy Collins Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer COLC8482.2