The Only She Chapters (CD)

Prefuse 73

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager


  1. The Only Recollection Of Where Life Stopped
  2. The Only Valentine’s Day Failure
  3. The Only Contact She´s Willing To Give (feat.Faidherbe)
  4. The Only Chamber Resolve
  5. The Only Hand To Hold (feat. Shara Worden)
  6. The Only Thief To Steal Tonality
  7. The Only Trial Of 9000 Suns (feat. Trish Keenan)
  8. The Only Way To Find (feat. Nico Turner)
  9. The Only Test To Score
  10. The Only Boogie Down (feat. Niki Randa)
  11. The Only Direction In Concrete (feat. Zola Jesus)
  12. The Only Recollection Of How Things Change
  13. The Only Guitar To Die Alone (feat. Adron)
  14. The Only Serenidad
  15. The Only Lillies And Lilacs
  16. The Only Lillies And Lilacs Pt. 2 (feat. Faidherbe)
  17. The Only Repeat
  18. The Only Recycled Intro



Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Prefuse 73
Label Warp Leverandør Gardners
Bestillingsnummer WARP208CD