The Original British Hit Singles (CD)

The Everly Brothers

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Bye Bye Love
  2. I Wonder If I Care As Much
  3. Wake Up Little Susie
  4. Maybe Tomorrow
  5. Should We Tell Him
  6. This Little Girl Of Mine
  7. All I Have To Do Is Dream
  8. Claudette
  9. Bird Dog
  10. Devoted To You
  11. Problems
  12. Love Of My Life
  13. Poor Jenny
  14. Take A Message To Mary
  15. I Kissed You, (`Til)
  16. Oh, What A Feeling
  17. Let It Be Me
  18. Since You Broke My Heart
  19. When Will I Be Loved
  20. Be-Bop-A-Lula
  21. Like Strangers
  22. Leave My Woman Alone


Utgitt 1994 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 22
Artist The Everly Brothers Label Ace
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer CDCHM 544