The Original Lost Elektra Sessions (CD)

The Paul Butterfield Blues Band

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Good Morning Little School Girl
  2. Just To Be With You
  3. Help Me
  4. Hate To See You Go
  5. Poor Boy
  6. Nut Popper #1
  7. Everything's Gonna Be All Right
  8. Lovin' Cup
  9. Rock Me
  10. It Hurts Me Too
  11. Our Love Is Driftin'
  12. Take Me Back Baby
  13. Mellow Down Easy
  14. Ain't No Need To Go No Further
  15. Love Her With A Feeling
  16. Piney Brown Blues
  17. Spoonful
  18. That's All Right
  19. Goin' Down Slow


Utgitt 1995 Format CD
Sjanger Blues Antall spor 19
Artist The Paul Butterfield Blues Band Label Elektra
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 0603497350520