The Original Mono Recordings (9CD)

Bob Dylan

1 649,00 1 64900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Denne limiterte boksen inneholder Bob Dylans åtte første album - i mono. Dette er første gang mono-innspillingene er tilgjengelig på CD. Alle disse albumene, som spenner fra debutalbumet Bob Dylan fra 1962 til og med John Wesley Harding fra 1968, regnes alle som milepæler i musikkhistorien. På 60-tallet ble nesten alle rockeplater innspilt i mono og mikset i mono. Artister som Bob Dylan, The Beatles og The Rolling Stones la ned mye arbeide i å mikse albumene sine i mono, mens de senere stereomiksene ikke alltid har vært like gjenomarbeidede. Denne boksen inneholder med andre ord Dylans banebrytende innspillinger slik han originalt ville at vi skulle høre dem. En boks fylt med amerikansk musikkhistorie.

Følgende album følger med i boksen:
- Bob Dylan (1962)
- The Freewheelin' Bob Dylan (1963)
- The Times They Are A-Changin' (1964)
- Another Side Of Bob Dylan (1964)
- Bringing It All Back Home (1965)
- Highway 61 Revisited (1965)
- Blonde On Blonde (1966)
- John Wesley Harding (1967)


Disk 1
  1. You´re No Good
  2. Talkin´ New York
  3. In My Time Of Dyin´
  4. Man Of Constant Sorrow
  5. Fixin´ To Die
  6. Pretty Peggy-O
  7. Highway 51 Blues
  8. Gospel Plow
  9. Baby, Let Me Follow You Down
  10. House Of The Risin´ Sun
  11. Freight Train Blues
  12. Song To Woody
  13. See That My Grave Is Kept Clean
Disk 2
  1. Blowin´ In The Wind
  2. Girl From The North Country
  3. Masters Of War
  4. Down The Highway
  5. Bob Dylan´s Blues
  6. A Hard Rain´s a-Gonna Fall
  7. Don´t Think Twice, It´s All Right
  8. Bob Dylan´s Dream
  9. Oxford Town
  10. Talkin´ World War III Blues
  11. Corrina, Corrina
  12. Honey, Just Allow Me One More Chance
  13. I Shall Be Free
Disk 3
  1. The Times They Are a-Changin´
  2. Ballad Of Hollis Brown
  3. With God On Our Side
  4. One Too Many Mornings
  5. North Country Blues
  6. Only A Pawn In Their Game
  7. Boots Of Spanish Leather
  8. When The Ship Comes In
  9. The Lonesome Death Of Hattie Carroll
  10. Restless Farewell
Disk 4
  1. All I Really Want To Do
  2. Black Crow Blues
  3. Spanish Harlem Incident
  4. Chimes Of Freedom
  5. I Shall Be Free No. 10
  6. To Ramona
  7. Motorpsycho Nitemare
  8. My Back Pages
  9. I Don´t Believe You (She Acts Like We Never Have Met)
  10. Ballad In Plain D
  11. It Ain´t Me Babe
Disk 5
  1. Subterranean Homesick Blues
  2. She Belongs To Me
  3. Maggie´s Farm
  4. Love Minus Zero/No Limit
  5. Outlaw Blues
  6. On The Road Again
  7. Bob Dylan´s 115th Dream
  8. Mr. Tambourine Man
  9. Gates Of Eden
  10. It´s Alright, Ma (I´m Only Bleeding)
  11. It´s All Over Now, Baby Blue
Disk 6
  1. Like A Rolling Stone
  2. Tombstone Blues
  3. It Takes A Lot To Laugh, It Takes A Train To Cry
  4. From A Buick 6
  5. Ballad Of A Thin Man
  6. Queen Jane Approximately
  7. Highway 61 Revisited
  8. Just Like Tom Thumb´s Blues
  9. Desolation Row
Disk 7
  1. Rainy Day Women #12 & 35
  2. Pledging My Time
  3. Visions Of Johanna
  4. One Of Us Must Know (Sooner or Later)
  5. I Want You
  6. Stuck Inside Of Mobile With The Memphis Blues Again
  7. Leopard-Skin Pill-Box Hat
Disk 8
  1. Just Like A Woman
  2. Most Likely You Go Your Way (And I´ll Go Mine)
  3. Temporary Like Achilles
  4. Absolutely Sweet Marie
  5. 4th Time Around
  6. Obviously 5 Believers
  7. Sad Eyed Lady Of The Lowlands
Disk 9
  1. John Wesley Harding
  2. As I Went Out One Morning
  3. I Dreamed I Saw St. Augustine
  4. All Along The Watchtower
  5. The Ballad Of Frankie Lee And Judas Priest
  6. Drifter´s Escape
  7. Dear Landlord
  8. I Am A Lonesome Hobo
  9. I Pity The Poor Immigrant
  10. The Wicked Messenger
  11. Down Along The Cove
  12. I´ll Be Your Baby Tonight


Utgitt 2010 Format 9CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 93 Artist Bob Dylan
Label Columbia/Legacy Leverandør Import
Bestillingsnummer SNYL776104.2