The Outlaw (CD)

Tompall Glaser

349,00 34900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. It Never Crossed My Mind
  2. The Bad Times
  3. What Are We Doin´ With the Rest of Our Lives
  4. How I Love Them Old Songs
  5. One Second Thought
  6. Drinking Them Beers
  7. My Mother Was a Lady
  8. Duncan and Brady
  9. Easy on My Mind
  10. The Wonder of It All
  11. Storms Never Last
  12. You Can Have Her
  13. Release Me
  14. Tennessee Blues
  15. Come Back Shane
  16. It´ll Be Her
  17. It Ain´t Fair Medley: Look What Thoughts Will Do/Pretty Words/It Ain´t
  18. Sweethearts or Strangers
  19. Let My Fingers Do the Walking
  20. I Just Want to Hear the Music
  21. My Life Would Make a Damn Good Country Song


Format CD Sjanger Country
Antall disker 1 Antall spor 21
Artist Tompall Glaser Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer BFY15605.2