The Pain Gets A Little Deeper - The Complete Early Years 1965-1971 (CD)

Darrow Fletcher

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Changing By The Minute
  2. Dolly Baby
  3. Gonna Keep Loving You
  4. Gotta Draw The Line
  5. I Like The Way I Feel
  6. I Think I´m Gonna Write A Song
  7. I´ve Gotta Know Why
  8. Little Girl
  9. My Judgement Day
  10. My Young Misery
  11. Now Is The Time For Love Part 1
  12. Now Is The Time For Love Part 2
  13. Sitting There That Night
  14. That Certain Little Something
  15. The Pain Gets A Little Deeper
  16. The Way Of A Man
  17. Those Hanging Heartaches
  18. We Can´t Go On This Way
  19. What Good Am I Without You
  20. What Have I Got Now
  21. What Is This
  22. When Love Calls
  23. Infatuation


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 23 Artist Darrow Fletcher
Label Kent/Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDKEND403


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende