The Paper Chase (CD)

The Paper Chase

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Said The Spider To The Fly
  2. One Day He Went For Milk And Never Came Home
  3. What I'd Be Without Me
  4. Sinking Ship The Grand Applause
  5. Piggies Had Too Much Wine
  6. Ready Willing Cain And Able
  7. Now We Slowly Circle The Draining Fish Bowl
  8. Eat Your Heart Out
  9. Your Ankles To Your Earlobes
  10. Let's Be Henry Let's Be Really Bad
  11. Now You're Gonna Get It
  12. Abbey You're Gonna Burn For What You've Done To Me
  13. Your Pretty Little Head
  14. Dying With Decent Music


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist The Paper Chase
Label Kill Rock Stars Leverandør Import
Bestillingsnummer KRS410


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende