The Party Never Ends: REK Songs You Know From The Times You Can't Remember (CD)

Robert Earl Keen

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Five Pound Bass, The
  2. Front Porch Song, The
  3. I´m Comin´ Home
  4. Dreadful Selfish Crime
  5. Think It Over One Time
  6. It´s The Little Things
  7. Copenhagen
  8. Barbeque
  9. Gringo Honeymoon
  10. Mariano
  11. Bluegrass Widow, The
  12. Road Goes On Forever, The
  13. Merry Christmas From The Family


Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Robert Earl Keen
Label Sugar Hill Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SUH1080.2