The Phantom Of The Opera - Live At Royal Albert Hall (2CD)
Inngår i kampanje

The Phantom Of The Opera - Live At Royal Albert Hall (2CD)


134,25 13425 Veil. pris 179,00
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


Disk 1
  1. Prologue
  2. Overture
  3. Think of Me
  4. Angel of Music
  5. Little Lotte/The Mirror (Angel of Music)
  6. The Phantom of the Opera
  7. The Music of the Night
  8. I Remember/Stranger Than You Dreamt It
  9. Magical Lasso
  10. Notes/Prima Donna
  11. Poor Fool, He Makes Me Laugh
  12. Why Have You Brought Me Here?/Raoul, I've Been There
  13. All I Ask of You
  14. All I Ask of You (Reprise)
Disk 2
  1. Entr'acte
  2. Masquerade/Why So Silent...?
  3. Notes/Twisted Every Way
  4. Wishing You Were Somehow Here Again
  5. Wandering Child/Bravo, Monsieur
  6. The Point of No Return
  7. Down Once More/Track Down This Murderer
  8. Grand Finale


Utgitt 2011 Format 2CD
Sjanger Filmmusikk, Pop Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Andrew Lloyd Webber, Diverse Artister, Musikal
Label Polydor Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 2784491