The Phenomenal Ruthie Foster (CD)

Ruthie Foster

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. ´Cuz I´m Here
  2. Heal Yourself
  3. Fruits Of My Labor
  4. People Grinnin´ In Your Face
  5. Up Above My Head (I Hear Music In The Air)
  6. Harder Than The Fall
  7. Beaver Creek Blues
  8. Mama Said
  9. Phenomenal Woman
  10. Friend Like You, A
  11. I Don´t Know What To Do With My Heart



Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Ruthie Foster
Label Proper Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer PRPCD40