The Platinum Collection (CD)

Fine Young Cannibals

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. She Drives Me Crazy
  2. Johnny Come Home
  3. Suspicious Minds
  4. I'm Not The Man I Used To Be
  5. I'm Not Satisfied
  6. Blue
  7. Funny How Love Is
  8. Ever Fallen In Love
  9. Don't Look Back
  10. On A Promise
  11. It's Ok (It's Alright)
  12. Pull The Sucker Off
  13. Prick Up Your Ears
  14. Wade In The Water


Format CD Sjanger Pop
Antall disker 1 Antall spor 14
Artist Fine Young Cannibals Label WM UK
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 5051011303425