The Platinum Collection (CD)

Willie Nelson

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Shotgun Willie
  2. Stay All Night (Stay A Little Longer)
  3. I Still Can't Believe You're Gone
  4. Bloody Mary Morning
  5. Sister's Coming Home/Down At The Corner Beer Joint
  6. Sad Songs And Waltzes
  7. Devil In A Sleeping Bag
  8. Heaven And Hell
  9. She's Not For You
  10. Bubbles In My Beer
  11. You Look Like The Devil
  12. So Much To Do
  13. Local Memory
  14. Slow Down Old World
  15. I Drank All Of Our Precious Love Away
  16. I Gotta Have Something I Ain't Got
  17. Both Ends Of The Candle
  18. I'm So Ashamed
  19. Song For You
  20. Whiskey River


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Willie Nelson
Label Rhino Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0081227993160