The Platinum Collection (CD)

Ben E. King

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Stand by Me
  2. Save the Last Dance For Me (W/ The Drifters)
  3. I Count the Tears (W/ The Drifters)
  4. Young Boy Blues
  5. I Could Have Danced All Night
  6. Dream Lover
  7. Moon River
  8. Spanish Harlem
  9. This Magic Moment (W/ The Drifters)
  10. Don't Play That Song (You Lied)
  11. Walking in the Footsteps of a Fool
  12. Dance With Me (W/ The Drifters)
  13. Here Comes the Night
  14. Amor
  15. What Now My Love
  16. Its All Over
  17. River of Tears
  18. I Swear by the Stars Above
  19. What Is Soul?
  20. Supernatural Thing Pt. 1


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Ben E. King
Label Warner Music Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0081227322328