The Present (CD)

T. Graham Brown

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Turn! Turn! Turn! (To Everything There Is A Season)
  2. Just A Close Walk With Thee
  3. Present
  4. I Can Clearly Now
  5. You´ve Got A Friend
  6. Stand Up For Love
  7. Bridge Over Troubled Water
  8. He´s Got The Whole World
  9. As If You Didn´t Know
  10. Whole Lotta Lovin
  11. I´m Expecting Miracles
  12. You Are The Sunshine Of My Life
  13. Through The Eyes Of A Child
  14. Put A Little Love In Your Heart
  15. Put Your Hand In The Hand
  16. Wine Into Water



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 16 Artist T. Graham Brown
Label Aspirion Records Leverandør Import
Bestillingsnummer ASPN377.2