The Progressive Blues Experiment (CD)

The Progressive Blues Experiment (CD)

Johnny Winter

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Rollin' And Tumblin'
  2. Tribute To Muddy
  3. Got Love If You Want It
  4. Bad Luck And Trouble
  5. Help Me
  6. Mean Town Blues
  7. Broke Down Engine
  8. Black Cat Bone
  9. It's My Own Fault
  10. Forty Four
  11. Mean Town Blues (single version)
  12. Black Cat Bone (single version)


Utgitt 1969 Format CD
Sjanger Blues Antall spor 12
Artist Johnny Winter Label Repertoire
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer REP8194866CD