The Promised Land (CD)

Del McCoury

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Canaan´s Happy Land
  2. I´m Poor As A Beggar
  3. It´s Surprising What The Lord Can Do
  4. Jesus Carried Me A Cross
  5. Five Flat Rocks
  6. I´ll Put On A Crown And Walk Around
  7. Don´t Put Off Until Tomorrow
  8. Led By The Master´s Hand
  9. It´s An Unfriendly World
  10. Gold Under My Feet
  11. Ain´t Nothin´ Going To Come Up Today (Me And The Good Lord Can´t Handle)
  12. We Know Where He Is
  13. Sit Down With Jesus
  14. Lord Is Writing Down Names, The


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Del McCoury
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer MCYM3.2