The Purple People Eater (CD)

Sheb Wooley

249,00 24900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
  1. The Purple People Eater
  2. Walkin' Guitar
  3. Wild and Wooley, Big Unruly Me
  4. Josie (Brown)
  5. The Birth of Rock 'N' Roll
  6. Honey I'm Lonesome (The Telegraph Song)
  7. A King or a Clown
  8. You Can Do It
  9. Purple People Eater #2
  10. Hyoom
  11. I Found Me An Angel
  12. Pygmy Love
  13. Mirage
  14. Do I Remember
  15. Running with the Night Crowd
  16. The Taste of Ashes
  17. Let the Big Wing Blow
  18. Santa Claus Meets the Purple People Eater
  19. Crazy Butterfly
  20. Skin Tight, Pin Stripped, Purple Pedal Pushers
  21. The Who Who Wallidinks
  22. Star of Love
  23. Never Look Down
  24. Reach for the Moon
  25. Sixteen Violins
  26. Monkey Jive
  27. The Chase
  28. Luke the Spook
  29. I Can't Believe You're Mine
  30. Google Eye
  31. Are You Satisfied
Format CD Sjanger Country
Antall disker 1 Artist Sheb Wooley
Label Bear Family Bestillingsnummer AH16149