The Pye Anthology 1963-1967 (2CD)

The Searchers

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Sweets For My Sweet
  2. It's All Been A Dream
  3. Ain't Gonna Kiss Ya
  4. Alright
  5. Farmer John
  6. Love Potion No 9
  7. Where Have All The Flowers Gone
  8. Since You Broke My Heart
  9. Sugar And Spice
  10. Saints And Searchers
  11. Don't You Know
  12. Listen To Me
  13. Hungry For Love
  14. All My Sorrows
  15. Needles And Pins
  16. Saturday Night Out
  17. Don't Throw Your Love Away
  18. I Pretend I'm With You
  19. This Empty Place
  20. I Count The Tears
  21. Sho' Know A Lot About Love
  22. Can't Help Forgiving You
  23. Where Have You Been
  24. Someday We're Gonna Love Again
  25. No One Else Could Love Me
  26. When You Walk In The Room
  27. I'll Be Missing You
  28. System
  29. What Have They Done To The Rain
  30. This Feeling Inside
  31. Goodbye My Love
  32. Till I Met You
Disk 2
  1. He's Got No Love
  2. So Far Away
  3. Everybody Come And Clap Your Hands
  4. If I Could Find Someone
  5. Magic Potion
  6. I Don't Want To Go On Without You
  7. Till You Say You'll Be Mine
  8. Goodnight Baby
  9. Bumble Bee
  10. When I Get Home
  11. I'm Never Coming Back
  12. Take Me For What I'm Worth
  13. Too Many Miles
  14. Don't You Know Why
  15. Each Time
  16. Be My Baby
  17. Does She Really Care For Me
  18. I'm Your Loving Man
  19. Take It Or Leave It
  20. Don't Hide It Away
  21. Have You Ever Loved Somebody
  22. It's Just The Way
  23. Popcorn Double Feature
  24. Lovers
  25. Western Union
  26. I'll Cry Tomorrow
  27. Second Hand Dealer
  28. Crazy Dreams


Utgitt 2006 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 60 Artist The Searchers
Label Castle/Sanctuary Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CMDDD1321CD