The Queen Alone (Remastered) (CD)

Carla Thomas

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Any Day Now
  2. Stop Thief
  3. I Take It To My Baby
  4. I Want To Be Your Baby
  5. Something Good (Is Going To Happen To You)
  6. When Tomorrow Comes
  7. I´ll Always Have Faith In You
  8. All I See Is You
  9. Unchanging Love
  10. Give Me Enough (To Keep Me Going)
  11. Lie To Keep Me From Crying
  12. Me And My Clock - (previously unreleased)
  13. Same Thing - (previously unreleased)
  14. Your Love Indeed - (previously unreleased, alternate take)
  15. I Want To Know - (previously unreleased, take 2)
  16. I Wonder About Love



Utgitt 1969 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Carla Thomas
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer STX30110.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende