The Queen Of Soul (4CD)

Aretha Franklin

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. I Never Loved A Man (The Way I Love You) (Demo)
  2. Do Right Woman, Do Right Man
  3. Respect
  4. Drown In My Own Tears
  5. Soul Serenade
  6. Don't Let Me Lose This Dream
  7. Baby, Baby, Baby
  8. Dr. Feelgood [Love Is A Serious Business]
  9. Good Times
  10. Save Me
  11. Baby, I Love You
  12. Satisfaction
  13. You Are My Sunshine
  14. Never Let Me Go
  15. Prove It
  16. I Wonder
  17. Ain't Nobody Gonna Turn Me Around
  18. It Was You (Aretha Arrives Outtake)
  19. (You Make Me Feel Like) A Natural Woman
  20. Chain Of Fools
  21. People Get Ready
  22. Come Back Baby
  23. Good To Me As I Am To You
  24. Since You've Been Gone (Sweet Sweet Baby)
  25. Ain't No Way
Disk 2
  1. Think
  2. You Send Me
  3. I Say A Little Prayer
  4. The House That Jack Built
  5. You're A Sweet Sweet Man
  6. I Take What I Want
  7. A Change
  8. See Saw
  9. My Song
  10. I Can't See Myself Leaving You
  11. Night Life (Live Version)
  12. Ramblin'
  13. Today I Sing The Blues
  14. River's Invitation
  15. Pitiful
  16. Talk To Me, Talk To Me (Soul '69 Outtake)
  17. Tracks Of My Tears
  18. The Weight
  19. Share Your Love With Me
  20. Pledging My Love / The Clock (Single B-Side)
  21. It Ain't Fair
  22. Sit Down And Cry
  23. Let It Be
  24. Eleanor Rigby
  25. Call Me
Disk 3
  1. Son Of A Preacher Man
  2. Try Matty's
  3. The Thrill Is Gone (From Yesterday's Kiss)
  4. Dark End Of The Street
  5. You And Me
  6. You're Taking Up Another Man's Place (This Girl's In Love With You/Spirit In The Dark Outtake)
  7. Don't Play That Song
  8. Why I Sing The Blues
  9. Spirit In The Dark
  10. My Way (Spirit In The Dark Outtake)
  11. One Way Ticket
  12. Pullin'
  13. Border Song (Holy Moses)
  14. A Brand New Me
  15. You're All I Need To Get By
  16. Bridge Over Troubled Water
  17. Spanish Harlem
  18. Lean On Me (Single B-Side)
  19. Spirit In The Dark (Reprise With Ray Charles) (Live At Fillmore West, San Francisco, February 7, 1971)
Disk 4
  1. Rock Steady
  2. Young, Gifted And Black
  3. All The King's Horses
  4. Oh Me Oh My (I'm A Fool For You Baby)
  5. Day Dreaming
  6. Mary, Don't You Weep (Live At New Temple Missionary Baptist Church, Los Angeles, January 14, 1972)
  7. Climbing Higher Mountains (Live, 1972)
  8. Precious Memories (Live, 1972)
  9. Master Of Eyes (The Deepness Of Your Eyes)
  10. Angel
  11. Somewhere
  12. So Swell When You're Well
  13. I'm In Love
  14. Ain't Nothing Like The Real Thing
  15. Until You Come Back To Me (That's What I Am Going To Do)
  16. Look Into Your Heart
  17. Sparkle
  18. Something He Can Feel


Utgitt 2014 Format 4CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 87 Artist Aretha Franklin
Label Rhino Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0081227960698