The Queen Symphony - Special Edition (m/DVD) (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. The Queen Symphony: I : Adagio Mysterioso - Allegro con Brio (Radio Gaga - The Show Must Go On - One Vision - I Was Born to Love You)
  2. The Queen Symphony: II: Allegretto (Pastoral) (Love of My Life - Another One Bites the Dust - Killer Queen)
  3. The Queen Symphony: III: Adagio (Who Wants to Live Forever? - Save Me)
  4. The Queen Symphony: IV: Scherzo - Adagio - Scherzo (Bicycle Race - Save Me)
  5. The Queen Symphony: V: Moderato - Allegro - Andante Maestoso (Bohemian Rhapsody - We Will Rock You - We Are The Champions - Who Wants to Live Forever?)
  6. The Queen Symphony: VI: Adagio (We Are The Champions - Bohemian Rhapsody - Who Wants to Live Forever?)
Disk 2
  1. DVD


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 7 Artist LONDON ORATORY SCHOOL BOYS CHOIR, LONDON VOICES, Royal Philharmonic Orchestra, TOLGA KASHIF
Label Warner Classics Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0825646021895