The Rare EP Tracks 1961-1991 (CD)

Cliff Richard

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager


  1. Dream
  2. I'll See You In My Dreams
  3. Carnival
  4. Some Of These Days
  5. For You For Me
  6. Your Eyes Tell On You
  7. I Wonder
  8. I'm In The Mood For Love
  9. Watch What You Do With My Baby
  10. Perhaps Perhaps Perhaps (English version)
  11. Frenesi (English version)
  12. Why Don't They Understand
  13. I'm Afraid To Go Home
  14. Where Is Your Heart
  15. Lies And Kisses
  16. Me Lo Dijo Adela (Sweet And Gentle)
  17. Night
  18. Look Before You Love
  19. La La La La La
  20. Never Knew What Love Could Do
  21. Twelve Days Of Christmas
  22. Holly And Ivy
  23. It's Wonderful To Be Young (alt. take)
  24. It Came Upon A Midnight Clear
  25. Sooner Or Later
  26. Spoonful Of Sugar, A
  27. Zip A Dee Do Dah
  28. Chim Chim Cheree


Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 28 Artist Cliff Richard
Label EMI UK Leverandør Gardners
Bestillingsnummer 2165952