The Real Deal: Greatest Hits Vol. 1 (CD)

Stevie Ray Vaughan

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Pride And Joy
  2. Mary Had A Little Lamb
  3. Texas Flood
  4. Rude Mood
  5. Couldn’t Stand The Weather
  6. Cold Shot
  7. The Things (That) I Used To Do
  8. Tin Pan Alley (a.k.a. The Roughest Place In Town)
  9. Say What!
  10. Change It
  11. Come On (Part III)
  12. Life Without You
  13. The House Is Rockin’
  14. Crossfire
  15. Tightrope
  16. The Sky Is Crying (live at Carnegie Hall)



Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Stevie Ray Vaughan
Label Epic/Legacy Leverandør Import
Bestillingsnummer SNY81511.2