The Real Thing / I Hate Goodbyes / Ride Me Down Easy (CD)

Bobby Bare

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Sunday Mornin´ Comin´ Down
  2. The Chicago Story
  3. Barbara Joy
  4. California Dreams
  5. Singer of Sad Songs
  6. The Real Thing (More Than a Memory)
  7. Tulsa County
  8. Maggie (I Wish We´d Never Met)
  9. Homecoming
  10. Come On Home and Sing the Blues to Daddy
  11. I Hate Goodbyes
  12. What´s Your Mama´s Name, Child
  13. You Know Who
  14. A Train That Never Runs
  15. An Offer She Couldn´t Refuse
  16. A Restless Wind
  17. Send Tomorrow to the Moon
  18. Poison Red Berries
  19. I´ll Love the Hurt Out of You
  20. Ride Me Down Easy
  21. The Streets of Baltimore
  22. The Town that Broke My Heart
  23. A Rainy Day in Richmond
  24. (Margie´s At) The Lincoln Park Inn


Format CD Sjanger Country
Antall disker 1 Antall spor 24
Artist Bobby Bare Label Omni
Leverandør Import Bestillingsnummer OMNI169.2