The Real Thing (CD)

Taj Mahal

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Fishin' Blues
  2. Ain't Gwine To Whistle Dixie (Any Mo')
  3. Sweet Mama Janisse
  4. Going Up To The Country And Paint My Mailbox Blue
  5. Big Kneed Gal
  6. You're Going To Need Somebody On Your Bond
  7. Tom And Sally Drake
  8. Diving Duck Blues
  9. John, Ain' It Hard
  10. She Caught The Katy And Left Me A Mule To Ride (previously unreleased)
  11. You Ain't No Street Walker Mama, Honey But I Sure Do Love The Way You



Utgitt 1971 Format CD
Sjanger Blues Antall spor 11
Artist Taj Mahal Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer SNY65859.2